În cei peste 25 ani de activitate, printr-o permanentă preocupare pentru înţelegerea necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor, Societatea prin Marca Proprie EVOTOOLS și-a câștigat poziția de lider, în România, în distribuția de articole de bricolaj: unelte și scule de mână sau electrice pentru construcții, grădinărit și amenajări; materiale electrotehnice; obiecte și instalații sanitare; echipamente de protecție. Provocările actuale, datorate exigenţei din ce în ce mai înalte a pieţei reprezintă un impuls şi un angajament în acelaşi timp pentru continuarea direcţiei.
Societatea Noastra a abordat si a integrat ideea de parteneriat pentru a oferi clienţilor noştri satisfacţie maximă şi un plus faţă de concurenţa:
IN acest sens „TTM” (TTMARKET.ro, Total Tools Market – Magazin Online de Bricolaj) este un concept propriu de magazin online si Fizic ce v-a fi inaugurat în anul 2020 în Sebes-Alba, dezvoltat pentru a fi și mai aproape de clienţii noștri şi a maximiza beneficiile oferite acestora. Cu o suprafaţă de vânzare de peste 100 m², magazinul oferă pe lângă toată gama de produse proprii şi o paletă variata de articole complementare.

You've just added this product to the cart: